PREMIERE: Flextest Audi A6 Competition

Det er mere reglen end undtagelsen, at biltests laves på spritnye modeller. Det er såmænd også fint, men sandheden er bare, at langt de fleste af os kigger på brugtvognsmarkedet, når vi skal realisere vores bildrømme. Når bilerne har fået lidt kilometer på klokken og et par år på bagen, er økonomien pludselig langt mere spiselig. Og netop alderen har stor betydning, hvis du overvejer at flexlease. Tre år gamle biler “slipper” nemlig billigst muligt i afgift (se afgiftsskalaen herunder). Men hvordan kører tre år gamle biler?

Det har vi sat os for at kigge nærmere på i vores nye testserie; Flextest. Til at anmelde bilerne har vi allieret os med motorjournalist, Henrik Dreboldt, som er redaktør på Berlingske og driver bilbloggen Kuffert & Kørehandsker. Han er om nogen manden, der kan komme med en saglig vurdering af bilerne, da han har kørt dem da de blev lanceret, og nu igen tre år efter.

 

Beregningsafgift for afgiften ved flexleasing på baggrund af bilens alder:

0 – 3 måneder                    2%
4 – 36 måneder                  1%
Over 36 måneder               0,5%

 

I første afsnit tester Henrik en Audi A6 i Competition udgaven. Hør hvad Henrik mener om bilen i videoen herunder, eller se mere om bilen her.

 

Import Skift til os