VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

GRANTURISMO CARS

IMPORT AF BILER

GranTurismo Cars har mange års erfaring med import af biler fra hele verden. Vi samarbejder med specialister i udlandet, så du er garanteret, at vi finder den rigtige bil til den rigtige pris!

STÅR DIN DRØMMEBIL I UDLANDET?

Danmark er Europas suverænt dyreste land at være bilejer i. Det i sig selv kan være med til at begrænse udvalget af biler. Derfor har du sikkert også været fristet af bilerne på eksempelvis det tyske marked, men hvordan bliver du kørende i Danmark?

Vi er med dig gennem hele processen, så du undgår ubehagelige overraskelser. Når en bil importeres fra udlandet fungerer det på følgende måde.

SÅDAN FUNGERER DET, NÅR EN BIL IMPORTERES!

Processen kort fortalt

Find bilen

Første step er at finde bilen. De fleste biler finder vi på det tyske marked, hvor udvalget er stort. Generelt er tyske biler i rigtig god stand, og har rigeligt med udstyr. Så start med at kigge efter drømmebilen på eksempelvis mobile.de.

Rapport

Når bilen er fundet, beder vi vores agent om at undersøge bilen. Vi sørger for at indhente servicehistorik, udstyrsliste, tjekke stelnummer og oplysninger om tilbehør.

Godkendelse

Hvis du godkender bilen på baggrund af rapporten, reserverer vi bilen. Herefter starter vi processen med leasinggodkendelse / købsgodkendelse, mens vores agent foretager en fysisk inspektion og verificering af bilen.

Hjemtagelse

Når godkendelsen er foretaget, leasingkontrakten underskrevet og førstegangsydelsen overført hjemtager vi bilen. Det foregår med en autoriseret transporter, der er vant til at håndtere premium & luksusbiler. I enkelte tilfælde kører vi selv bilen til Danmark for at optimere leveringstiden.

Nyd din nye bil!

Når bilen er ankommet til Danmark sørger GranTurismo Cars for toldsyn, værdifastsættelse overfor SKAT, indregistrering og nummerplader. Du skal med andre ord ikke gøre andet, end at sætte dig ind i bilen og nyde dit nye køretøj!

GRANTURISMO CARS

SKAL VI HJÆLPE MED AT IMPORTERE DIN DRØMMEBIL?

Uanset om du ønsker at indregistrere bilen med fuld afgift eller indgå en flexleasingaftale står vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver gerne omkring mulighederne med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har fundet din drømmebil i udlandet!

Import Skift til os