GRANTURISMO LEASING

Splitleasing

Splitleasing er en type af flexleasing, hvor leasingkontrakten bliver delt i to dele, én til erhverv og én til privat. Kort fortalt, kan man sige at du flexleaser bilen sammen med dit firma, hvor I både deler brugsretten og omkostningerne til bilen.

Hvad er splitleasing?

Vælger du splitleasing, og kører du f.eks. 75% erhvervskørsel og 25% privatkørsel, vil dit firma eller arbejdsgiver derfor blive faktureret 75% af alle omkostningerne og du vil privat modtage en regning på 25% af alle omkostninger.

Dette inkluderer alle omkostninger ved leasing og vedligeholdelse af bilen, f.eks. førstegangsydelse, leasingydelse, reparationer, service, forsikring, brændstof osv.

Den største fordel ved dette er, at du selv betaler for din privatkørsel og derfor ikke beskattes af fri bil.

leasingtilbud

Mercedes
C63
9.460
,-
Årg.:
2019
Km.:
58691
Engangsydelse:
77000
Mercedes
AMG GT C
13.600
,-
Årg.:
2020
Km.:
19925
Engangsydelse:
190000
Mercedes
AMG GT S
7.100
,-
Årg.:
2015
Km.:
51376
Engangsydelse:
118800
Maserati
GranCabrio
12.300
,-
Årg.:
2015
Km.:
27000
Engangsydelse:
112000
BMW
X5
14.690
,-
Årg.:
2021
Km.:
86676
Engangsydelse:
109800
Mercedes
E55
1.700
,-
Årg.:
2003
Km.:
132000
Engangsydelse:
32000
Ford
Mustang
2.760
,-
Årg.:
2005
Km.:
2017
Engangsydelse:
37000
Porsche
911 GT3
7.780
,-
Årg.:
2006
Km.:
45169
Engangsydelse:
160000

GRANTURISMO LEASING

søger du en anden bil?

Vi er eksperter i import fra Tyskland, kontakt os og hør mere.

Splitleasing

= Ingen beskatning af fri bil

Den største fordel ved splitleasing er, at du ikke bliver beskattet af fri. Når du splitleaser, betaler du nemlig selv for alle omkostninger som vedrører din privatkørsel, og derfor bliver man ikke beskattet af bilen.

Dette betyder også, at man skal have en forholdsvis høj andel af erhvervskørsel for at splitleasing giver mening. Hvis du kører privat 95% af tiden, så vil du alligevel skulle betale for størstedelen af omkostningerne og så hænger det ikke sammen at vælge splitleasing.

Typisk giver splitleasing mening, når man kører mere end 60% erhvervskørsel.

Store fordele for selvstændige

Splitleasing er specielt fordelagtigt for selvstændige, da man både sparer penge i firmaet samt som privat i modsætning til f.eks. erhvervsleasing.

Vælger du at erhvervslease din bil, så skal firmaet betale 100% af omkostningerne til bilen samtidig med at du privat bliver beskattet af fri bil. Som selvstændig betaler man derfor “to gange” for bilen.

Splitleaser du i stedet bilen og kører du 75% erhvervskørsel, så sparer firmaet de restende 25% som du betaler privat, og du sparer samtidig beskatning af fri bil.

Som selvstændig er splitleasing derfor en win-win for både dit firma og dig privat.

Vi varetager alt administration

Det kan lyde kompliceret at skulle opbevare og opdele alle regninger i to, men hos GranTurismo Cars varertager vi alt administration i forbindelse med splitleasing.

Dette betyder at alle regninger bliver sendt til os, og derefter vil du modtage en faktura til henholdsvis privat og erhverv. Du får desuden udleveret et brændstofkort, så også brændstofforbruget vil blive splittet op.

Herefter opgiver du løbende om din kørsel er privat eller erhverv via den online kørebog, og vi opgør derefter omkostningerne og sender en faktura til firmaet og en til dig privat.

splitleasing regler og SKAT’s krav til kørebog

SKAT har visse krav til, hvordan du skal føre kørebogen for splitleasing. Du skal føre en detaljeret kørebog, der viser antallet af private og erhvervskørte kilometer.

Kørebogen skal være tilgængelig til enhver tid og være i overensstemmelse med SKATs krav.

Splitleaser du hos GranTurismo Cars, installerer vi en GPS i bilen, som gemmer alt kørsel online. Herefter er det vigtigt, at du regelmæssigt går ind i kørebogen og markerer hvad der er privat og erhvervskørsel.

Har du spørgsmål til splitleasing, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak med en leasingkonsulent.

Splitleasing hos GranTurismo Cars

Hos GranTurismo Cars tilbyder vi splitleasing af alle typer biler, og vores specialister guider dig igennem hele processen samt alle forhold du skal være opmærksom på, når du splitleaser.

Det er vigtigt at huske på, at splitleasing er en type af flexleasing og du derfor stadig skal være opmærksom på f.eks. leasingbetingelserne, bilens indkøbspris, restværdien m.m.

Du kan læse mere om flexleasing her.

Kontakt os i dag for at lære mere om splitleasing hos GranTurismo Cars.

GRANTURISMO LEASING

Kontakt os

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til splitleasing.

Import Skift til os