GRANTURISMO LEASING

Flexleasing til private

Flexleasing kan bådes benyttes til virksomheder og private og er en fleksibel samt økonomisk fordelagtig måde at privatlease bil på. Flexleasing til private adskiller sig fra operationel privatleasing, som er den leasingform de fleste forhandlere benytter, når de snakker privatleasing
.
Herunder kan du læse mere om hvordan flexleasing fungerer for private og samt hvilke fordele og ulemper flexleasing har i forhold til operational privatleasing.

Hvordan fungerer flexleasing for privatpersoner?

Kort fortalt er flexleasing en finansieringsform, hvor leasingselskabet køber bilen og står for finansiering, indregistrering, nummerplader m.m. og herefter overdrager brugsretten af bilen til en privatkunde eller et firma.

Herefter betaler kunden løbende registreringsafgift i stedet for på én gang som ved kontantkøb. De løbende afgifter udgør 0,5 – 2% alt efter bilens alder, og opkræves som månedlige leasingydelser i en leasingperiode på typisk 12, 24 eller 36 måneder.

Dette kommer hurtigt til at lyde som helt almindelig privatleasing, men hvad er så forskellen mellem operationel privatleasing og at flexlease som privat? Det kan du læse meget mere om herunder.

Leasingtilbud

Mercedes
C63
9.460
,-
Årg.:
2019
Km.:
58691
Engangsydelse:
77000
Mercedes
AMG GT C
13.600
,-
Årg.:
2020
Km.:
19925
Engangsydelse:
190000
Mercedes
AMG GT S
7.100
,-
Årg.:
2015
Km.:
51376
Engangsydelse:
118800
Maserati
GranCabrio
12.300
,-
Årg.:
2015
Km.:
27000
Engangsydelse:
112000
BMW
X5
14.690
,-
Årg.:
2021
Km.:
86676
Engangsydelse:
109800
Mercedes
E55
1.700
,-
Årg.:
2003
Km.:
132000
Engangsydelse:
32000
Ford
Mustang
2.760
,-
Årg.:
2005
Km.:
2017
Engangsydelse:
37000
Porsche
911 GT3
7.780
,-
Årg.:
2006
Km.:
45169
Engangsydelse:
160000

GRANTURISMO LEASING

Ønsker du en anden bil?

Vi er specialister i at importere biler fra Tyskland, kontakt os i dag og hør mere.

Læs mere om import fra Tyskland

Forskellen mellem operationel privatleasing og flexleasing

Hvis du vælger operationel privatleasing, så står leasingfirmaet ikke kun for finansieringen men også for vedligeholdelse af din bil gennem den aftalte leasingperiode. Dette inkluderer eksempelvis service af bilen.

Leasingselskaber tager dog en ekstra pris for dette og har samtidig strengere krav til din leasingaftale. F.eks. er der typisk en kilometerbegrænsning pr. år og bilen skal afleveres i samme stand som man modtog den (ofte fabriksny).

Operationel privatleasing har dermed mange ligheder med at leje din bil, da du normalvis ikke har mulighed for at købe bilen efter endt leasing og i stedet vil modtage en regning for buler, skader, skrammer m.m.

Overordnet set tilbyder operationel privatleasing faste udgifter og fabriksnye biler. Det er dog langt mindre fleksibelt i forhold til flexleasing, hvor der er større mulighed for at lease en brugt bil, ændre leasingaftalen eller skifte bil.

Bemærk, at vi hos GranTurismo Cars udelukkede tilbyder flexleasing til private og ikke tilbyder operationel privatleasing. Du kan læse om fordelene ved at flexlease som privat herunder.

Få mere fleksibilitet
med flexleasing

vælg selv din bil

Dit flexleasingselskab kan principelt købe en hvilke som helst bil og flexlease den tilbage til dig. Du kan derfor både flexlease nye og brugte biler, hvilket giver et helt andet udvalg.

Vi anbefaler altid at kigge mod Tyskland, hvor der er over 1 mio. brugte biler til salg på mobile.de. Læs mere om import og flexleasing her.

lavere afskrivninger

Når du flexleasing privat og betaler registreringsafgiften løbende, betyder det at bilen står uden afgift.

Taber bilen 15% i værdi om året, er dette tab naturligvis lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift ift. til en bil til 500.000 inkl. afgift.

Ryk en klasse op

Den lavere månedlige afgift gør det muligt for mange at rykke en prisklasse op eller at flexlease en luksusbil. Registreringsafgifen og omkostninger til biler i dette segment ville være enorme ved alm. køb eller operationel privatleasing.

Kør i din bil 6 mdr. om året

Med sæsonleasing kan du køre i en sæsonbetonet bil året rundt og kun betale registreringsafgift i de aktive måneder, hvor du bruger bilen. Resten af året tager vi pladerne af og du sparer penge.

bind færre penge i bilen

Som med andre former for leasing binder man ikke store mængder af kapital i en bil, da du ikke skal lægge 150% i registreringsafgift up-front.

din leasingaftale bliver billigere hvert år

Ønsker du at forlænge din leasingaftale efter 12 måneder, så gør flexleasing det muligt at genberegne værdien og afgiften på din bil.

Oftest falder værdien, hvilket betyder at den månedlig afgift og din leasingydelser normalt falder hver gang der er gået 12 måneder.

Fordele ved flexleasing

Flexleasing er en mere fleksibel leasingform uanset om man overvejer erhvervsleasing eller privatleasing. Med flexleasing kan man tilpasse leasingperioden efter ens personlige ønsker og behov.

Som sagt betyder flexleasing at leasingselskabet køber og finansierer bilen, og derefter stiller den til rådighed til kunden. Leasingselskabet står dog ikke for service, reparation osv. Dette setup muliggør en helt række fordele.

Alle disse fordele er mulige, fordi at leasingselskabet finansierer og administrerer din leasingbil men at du selv står til ansvar for bilens værdi. Dette betyder at man selv skal stå for service, reparationer og restværdien, som skal indfries når leasingaftalen udløber.

Læs meget mere om flexleasing her.

Hvad er Restværdi?

Restværdien er det beløb man hæfter for, når leasingaftalen udløber. Restværdien skal reflekterer bilens reelle handelsværdi og være så realistisk som muligt.

Er restværdien for høj, kan man risikerer en ekstra regning efter endt leasing. Er restværdien f.eks. 300.000 kr. og bliver bilen solgt til 310.000 kr. når du ønsker at afslutte leasingaftalen, så får kunden 10.000 kr. tilbage. Bliver bilen solgt under beløbet, modtager man en faktura for differencen.

Flexleasing minder langt mere om at eje sin bil og finansiere den gennem et lån i banken, hvor man også selv står på mål for værdien.

Er du mere interesseret i flexleasing?

Læs vores flexleasinguide, som giver dig overblik over alle aspekterne ved flexleasing inklusiv faldgruber og risici.

Privatleasing af brugt bil

Hos GranTurismo Cars tilbyder vi mulighed for privatleasing af brugte biler via flexleasing, så du kan køre i din drømmebil med lavere månedlige udgifter. Som nævnt har det at flexlease en brugt bil til privat forbrug den fordel, at man betaler betydeligt lavere afgifter.

At køre i en brugt bil betyder dog ikke, at du skal gå ned på kvalitet, da det er let at finde en lettere tilkørt bil med få kilometer på tælleren. Vi anbefaler altid at kigge mod Tyskland med henblik på import.

Læs mere om releasing og leasing af brugte biler
eller import af bil fra Tyskland.

Læs om vores andre leasingtyper

Hos GranTurismo Cars giver vi mulighed for at vælge mellem en række forskellige leasingtyper indenfor flexleasing. Læs mere om de forskellige leasingtyper her:

Flexleasing
Erhvervsleasing
Sæsonleasing
Splitleasing

Hos GranTurismo Cars elsker vi biler og gør en dyd ud af at flexlease kvalitetsbiler med fuld gennemsigtighed til både private og erhverv.

Kontakt os herunder for at indhente et uforpligtende tilbud på flexleasing eller book et møde med en leasingkonsulent.

GRANTURISMO LEASING

kontakt os

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing til private.

Import Skift til os