releasing

Leasing af brugt bil

Skal man altid lease en fabriksny bil eller kan man spare penge ved at lease en brugt bil?

Mange tror, at releasing altid er leasing af tidligere leasingbiler fra de store selskaber, men du kan sagtens vælge at lease en lettere brugt bil igennem os og samtidig spare mange penge.

Læs mere om releasing og leasing af brugt bil herunder.

Hvad er releasing?

Releasing – som også går under genleasing eller brugtvognsleasing – betyder at lease en brugt bil, der har været leaset ud før eller som allerede er tilkørt. Med andre ord leaser man ofte en lettere brugt bil. Releasing er en leasingform, der er fordelagtig at kombinere med flexleasing, da det tilsammen kan give en en fordelagtig pris på premium- og luksusbiler.

Releasing kan også referere til at man importerer en brugt biler fra Tyskland, som så leases ud i Danmark. Der er en række fordele ved leasing af en tilkørt bil fra Tyskland. Der er eksempelvis et langt større udvalg af brugte biler og specielt specialbiler samt sportsvogne er ofte nemmere at finde i den rigtige kombination i Tyskland.

På denne side kan du læse mere om både releasing af brugte biler, import af tyske biler og hvilke fordele der medfølger når man importerer en brugt bil.

FÅ TILBUD PÅ IMPORT

Leasingtilbud

Mercedes
C63
9.460
,-
Årg.:
2019
Km.:
58691
Engangsydelse:
77000
Mercedes
AMG GT C
13.600
,-
Årg.:
2020
Km.:
19925
Engangsydelse:
190000
Mercedes
AMG GT S
7.100
,-
Årg.:
2015
Km.:
51376
Engangsydelse:
118800
Maserati
GranCabrio
12.300
,-
Årg.:
2015
Km.:
27000
Engangsydelse:
112000
BMW
X5
14.690
,-
Årg.:
2021
Km.:
86676
Engangsydelse:
109800
Mercedes
E55
1.700
,-
Årg.:
2003
Km.:
132000
Engangsydelse:
32000
Ford
Mustang
2.760
,-
Årg.:
2005
Km.:
2017
Engangsydelse:
37000
Porsche
911 GT3
7.780
,-
Årg.:
2006
Km.:
45169
Engangsydelse:
160000

GRANTURISMO LEASING

vælg selv din bil i tyskland

vi er eksperter i import af biler fra Tyskland, kontakt os i dag og hør mere.

Hvilke fordele er der ved at lease en brugt bil?

Overordnet set er der mange penge at sparer ved releasing af en brugt bil, og det eneste minus er, at der ikke står 0 km på kilometertælleren. Hos GranTurismo Cars har vi dog både lang erfaring i at importere biler hjem fra udlandet og kender alle faldgruber.

Derudover har vi en professionel klargøringsmand ansat, som sørger for at din bil står helt skarpt før du afhenter den.

Vi tilbyder det nærmeste, du kommer på følelsen af ny bil, uden at du skal have den helt store pengepung op ad lommen.

Fordele

Spar penge: ved at flexlease en brugt bil har man en lavere førstegangsydelse og månedlig ydelse, end når man leaser en fabriksny bil. Set i forhold til at købe en bil er det yderligere en fordel, at du ikke behøver at have et stort kontantbeløb tilgængeligt for at købe bilen.

✓ Kort leveringstid: ofte vil bilen være langt hurtigere tilgængelig, da brugtvogne allerede allerede står til salg og er på lager. Dette modsat fabriksbiler, der først skal produceres.

✓ Stort udvalg: Brugtvognsmarkedet er stort og i udlandet er det endnu større. Du kan nærmest altid finde den perfekte bil til dine kriterier og samtidig kan bilen normalt leveres omgående. Vi anbefaler altid at kigge efter bil på det tyske brugtvognsmarked, det kan du læse mere om herunder.

✓ Lav beskatning på firmabiler: Vælger du en tilkørt bil, som er indregistreret for mere end tre år siden, så bliver beskatningen beregnet ud fra markedsprisen og ikke nyprisen. Der er derfor væsentlige beløb at sparer, hvis du overvejer erhvervsleasing.

Releasing til erhverv og privat

Releasing er en populær løsning både for erhverv og privatpersoner, da det giver fleksibilitet og mulighed for at køre i en bil med højere specifikationer og ekstraudstyr end man ellers ville kunne få for pengene.

Vi ser ofte, at vores kunden kan gå en hel klasse op i forhold til deres tidligere biler ved at flexlease en tilkørt bil. Normal går man heller ikke på kompromis med kvaliteten, da en Mercedes med 20.000 km. på tælleren nærmest føles som en ny bil.

Leasing af brugt bil fra Tyskland

Som kunde hos GranTurismo Cars kan du nemt og bekvemt importere en bil fra Tyskland. Leaser du via os, står vi for alt det bureaukratiske og papirarbejdet, mens du blot skal forholde dig til at vælge den rigtige bil.

Processen for import af bil begynder med, at vi finder den ønskede bil i Tyskland. Oftest ved at finde drømmebilen gennem mobile.de, der har et enormt udvalg på populære mærker som BMW, Mercedes, Audi og Porsche. Derefter sørger vi for at kontakte forhandleren for at sikre bilens stand samt få alle nødvendige dokumenter i orden.

Når bilen er købt, står vi for hjemtransporten til Danmark samt toldsyn af bilen. Efter bilen har bestået synstesten, bliver den registreret på danske plader på en flexleasingaftale.

Vi tager os dermed af alle de praktiske detaljer og sørger for, at bilen er klar og godkendt til at køre på de danske veje. Undervejs står vores team selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Fordele ved at importere en brugt bil fra Tyskland?


✓  Større marked: I Tyskland er der mere end 1 mio. brugte biler til salg på mobile.de, og det er langt mere end de ca. 50.000 biler, der ofte er til salg på bilbasen i Danmark. Du kan derfor både finde biler, som står som nye med meget lave kilometertal men også mere tilkørte biler, som er billigere i indkøb.

✓ Mere udstyr for pengene: I Danmark har vi høj afgift på biler og denne afgift bliver også pålagt alt ekstraudstyr der tilvælges. Dette er ikke tilfældet i Tyskland, og derfor vælger tyskerne ofte langt mere ekstraudstyr. Udstyrsmæssigt får du derfor langt mere for pengene ved at importere en bil.

Lavere priser: Der er langt flere brugte biler til salg i Tyskland og derfor mere konkurrence i blandt forhandlerne. Det kan derfor være nemmere at finde det gode tilbud og få en skarp pris forhandlet hjem.

Vedligeholdte biler: De tyske biler er ikke blot kendt for deres høje kvalitet, men er normalt også godt vedligeholdt og mindre slidt, da vejret er mere mildt syd for grænsen.

✓ Ingen bekymringer om papirarbejde: Ved at importere gennem GranTurismo Cars vil du få hjælp til at håndtere alt papirarbejdet og registreringsprocessen, så du kan fokusere på at nyde din nye bil.

GranTurismo Cars Releasing

GranTurismo Cars flexleaser vi både til private og erhverv og er eksperter i at finde og hjemtage brugte biler fra udlandet.

Vi gør derudover en dyd ud af at have gennemsigtige priser og aftaler. da mange har oplevet manglende gennemsigtighed på leasingmarkedet. Det er på baggrund af disse frustrationer, at vi i 2017 gik sammen om at stifte GranTurismo Cars med et klart mål: nemlig at skabe Danmarks billigste og mest gennemskuelige flexleasingprodukt.

Vælger du at lease gennem GranTurismo Cars, garanterer vi gennemskuelighed, når det kommer til både aftale og pris.

Tag kontakt til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde din drømmebil eller få et tilbud på import fra tyskland her.

GRANTURISMO LEASING

kontakt os

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.

Import Skift til os