GRANTURISMO CARS

Investeringsbiler

Drømmer du om en luksus- eller superbil, er du kommet til det rette sted. Vi har mere end 20 års erfaring med køb & salg af premium cars i ind- og udland. 

Alle vores kunder er unikke og har forskellige bildrømme. Hvad enten du drømmer om en Ferrari, en Aston Martin eller noget helt tredje står vi klar til at hjælpe dig.

Hos os er dine behov og ønsker i centrum – vi finder præcis den bil, du drømmer om!

hvad er en investeringsbil?

En investeringsbil er en bil, som er indkøbt med henblik på at få økonomisk gevinst eller som et langvarigt investerings- eller opsparingsobjekt.

Vi ser ofte, at vores kunder allerede har placeret midler i mere almindelige investeringer såsom aktier og investeringsportefølje, men derfor leder efter en mere håndgribelig og alternativ investering.

Dette kan f.eks. være en special- eller samlerbil, du opbevarer med henblik på en værditilvækst over en længere periode. Vi oplever dog også kunder som ønsker at køre i deres bil men går efter efterspurgte og attraktive modeller, for at få et lavere værditab på deres bil.

F.eks. er visse Porsche 911 modeller blevet yderst eftertragtet og holder deres priser meget stabilt. Hvis man finder den helt rigtige model, kan det være muligt at eje en Porsche 911 og have et mindre værditab end en standard vogn som f.eks. en Mercedes E-klasse eller en BMW 5-Serie.

Hvorfor investere i biler?

Hvorfor vælger flere og flere at investere i biler i stedet for aktier eller værdipapirer?

For det første er biler en fysisk vare, som du kan se, røre og opleve, mens aktier og værdipapirer er tal på en skærm. Følelsen af at have jagtet og indkøb den helt perfekte bil og få den hjem til sin adresse, er noget helt andet end et tryk på en skærm.

For det andet oplever vi at biler kan have en langt højere værditilvækst end aktier og værdipapirer over en længere periode. Interessen for samlerbiler er kun blevet større de sidste par år, og dette har gjort det mere attraktivt at investere.

Hvad kræver det at investerer i biler?

Investeringer i samler- og specialbiler kan være en lukrativ beslutning, men det kræver også dybt kendskab og omfattende viden om bilmarkedet.

For at opnå succes i denne niche er det vigtigt at have en forståelse for de faktorer, der påvirker bilens værdi, såsom alder, tilstand, sjældenhed og popularitet. Det kræver også en viden om, hvordan bilen skal opbevares og vedligeholdes for at bevare dens værdi og kvalitet.

Det er også afgørende at have solid viden om den nuværende trend på bilmarkedet. Det er ikke usædvanligt, at samlerbiler kan stige i værdi med årene, men det er også muligt for værdien at falde, hvis ikke bilen er efterspurgt.

Alt i alt kræver investeringer i samler- og specialbiler erfaring, dedikation og en passion for biler for at opnå succes, men med dette rette team kan det være en lukrativ og givende investering.

Hvilke biler er interessante at investere i?

Samlerbiler, superbiler, specialbiler… Der er mange forskellige typer biler, som kan være attraktive at investere i.

Samlerbiler “klassikere” er ofte biler, der er blevet produceret i begrænset antal og har en historie bag sig, der gør dem efterspurgte.

Superbiler er biler med høj ydeevne og et unikt design, som ofte kommer i limited editions.

Specialbiler er biler, der er blevet ændret eller ombygget med et særlig formål.

Alle tre typer biler har potentiale til at have en værditilvækst over en længere periode.

Et værdifuldt samarbejde

GranTurismo Cars

Hos GranTurismo Cars har vi en team af specialister, der har en dyb forståelse for biler og deres værdi. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige investeringsbil til dine behov og ønsker og vores team guider dig igennem hele processen, fra at finde den rigtige bil til at få den hjem til Danmark og indregistreret.

GranTurismo Cars er en selvstændig del af GranTurismo brandet, hvor al handel med biler foregår. Langt størstedelen af de biler vi handler, fortsætter efterfølgende på en flexleasingaftale hos GranTurismo Leasing. Samarbejdet giver dig en række fordele, da vi er involveret i hele processen. Vi kan derfor skræddersy en plan for din bil, som matcher dine behov – fra indkøb til salg.

Din sikkerhed og tryghed er essentiel for os!

Mere end et leasingselskab

GranTurismos eksistens bygger på vores enorme passion for biler. Vi har et mål om at være din foretrukne ekspert på området – uanset om du vil lease eller købe.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du mangler rådgivning til dit næste bileventyr. Det kunne eksempelvis være, at du overvejede at importere din næste bil fra udlandet. Vi har stor erfaring og et stærkt netværk på området, så du undgår ubehagelige overraskelser.

EN RELATION FOR LIVET

VI ER MED DIG HELE VEJEN!

Vores relation stopper ikke, så snart du er kørende i din nye drømmebil; vi er med dig hele vejen. Lige så nemt som vi kan finde din nye bil, lige så nemt kan vi hjælpe dig med at finde en ny glad ejer til din gamle bil. Når det er tid til at skifte bil, indleder vi aktivt arbejdet med at finde den nye ejer, så du ikke står med to biler. Indtil den tid kommer, håber vi at se dig til de mange GranTurismo arrangementer, som du naturligvis er inviteret til!

Import Skift til os