FRUSTREREDE SUPERBILS-EJERE

Du har sikkert allerede oplevet det. Den manglende gennemsigtighed på det danske leasingmarked gør det svært for dig at vurdere præcis hvilken leasingaftale, du skal vælge. De selvsamme frustrationer blev tilbage i marts 2017 for meget for fire passionerede superbils-ejere, som gik sammen om at stifte GranTurismo organisationen med en klar vision; at skabe Danmarks billigste & mest gennemskuelige flexleasing produkt.

PASSIONEREDE GENTLEMEN

GranTurismos fire ejere er præcis ligesom dig; passionerede bilentusiaster, som ikke bryder sig om at betale overpris!

Når GranTurismos stiftere mødes, er der ét ord, der går igen: Gentlemen. Vi er – og vil altid være – Gentlemen, kendetegnet ved at være en der tager sig af andre uden at udnytte hverken dem eller sig selv. Vores mission er at rådgive og uddanne dig, så du kan realisere dine bildrømme på bedst mulig vis.

Med GranTurismo ønsker vi at skabe gennemskuelighed, sikkerhed & tillid. Det opnår vi kun ved at opfylde nedenstående kernekriterier.

DET HANDLER OM TILLID og Gennemskuelighed

Derfor kan du altid forvente et ærligt svar!

Vi har en ambition om at være de absolut billigste på markedet uden at gå på kompromis med hverken din eller vores sikkerhed. Det bliver vi ved at acceptere en fast lav avance, som vi er åbne omkring. Det betyder, at du får samtlige tillægsydelser som forsikring, tracker, vejhjælp med mere til kostpris! Du vil til hver en tid kunne se, præcis hvad du betaler for! Slut med komplicerede leasingaftaler og vilkår med småt!

Vi forstår dig, hvis leasingmarkedets manglende gennemsigtighed har skabt mistillid og skepsis omkring flexleasing. Det ønsker vi at lave om på – det er nemlig hverken ulovligt eller farligt at flexlease, men du skal være opmærksom på, at aftalen skrues rigtigt sammen!

Din tillid er essentiel for os. Derfor præsenterer vi dig altid for markedets skarpeste og mest gennemskuelige leasingtilbud første gang. Hvis der er noget at forhandle om, er det nemlig tegn på, at tilbuddet var for dyrt til at starte med.

Vores lave priser skyldes, at vi på forhånd har forhandlet en række fordelagtige vilkår på plads hos vores samarbejdspartnere for din skyld. Vi ønsker nemlig kun, at du får mulighed for at realisere dine bildrømme billigst muligt!

Siden vi startede GranTurismo, har vi hjulpet en lang række kunder til store besparelser på deres bil. Du kan læse, hvad de siger om os herunder.

BLIV EN DEL AF GRANTURISMO FAMILIEN

Vi har allerede skaffet vores kunder store besparelser, men vi er langt fra færdige! Kontakt os allerede idag og hør hvad din drømmebil bør koste. Vi står til rådighed, hvad enten du ønsker et uforpligtende tjek af din nuværende leasingaftale eller er på udkig efter ny bil. Det koster ingenting, så hvorfor vente?

Import Skift til os