GRANTURISMO LEASING

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelig former for leasing, og betyder kort fortalt at virksomheden afholder alle omkostninger i forbindelse med leasing af bilen. Ønsker du at køre privat i bilen, så vil du blive beskattet af fri bil.

Du kan læse meget mere om erhvervsleasing herunder.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en leasingtype, hvor du som virksomhedsejer leaser en bil i en aftalt periode mod en månedlig leasingydelse, typisk er leasingperioden 12, 24 eller 36 måneder.

På denne måde slipper firmaet for at skulle lægge en stor sum penge på én gang, samtidig er det oftest nemmere at tilpasse firmaets økonomi til en fast månedlige udgift.

Ønsker du eller jeres medarbejder til gengæld at køre i bilen privat, vil medarbejderen blive beskattet af “fri bil” og dermed betale for bilen over skatten.

GranTUrismo Cars

Hos GranTurismo Cars tilbyder vi flexleasing til erhverv og virksomheder. Vi hjælper også med rådgivning omkring valg af bil, afskrivninger, import fra udlandet og meget mere.

Leasingtilbud

Mercedes
C63
9.460
,-
Årg.:
2019
Km.:
58691
Engangsydelse:
77000
Mercedes
AMG GT C
13.600
,-
Årg.:
2020
Km.:
19925
Engangsydelse:
190000
Mercedes
AMG GT S
7.100
,-
Årg.:
2015
Km.:
51376
Engangsydelse:
118800
Maserati
GranCabrio
12.300
,-
Årg.:
2015
Km.:
27000
Engangsydelse:
112000
BMW
X5
14.690
,-
Årg.:
2021
Km.:
86676
Engangsydelse:
109800
Mercedes
E55
1.700
,-
Årg.:
2003
Km.:
132000
Engangsydelse:
32000
Ford
Mustang
2.760
,-
Årg.:
2005
Km.:
2017
Engangsydelse:
37000
Porsche
911 GT3
7.780
,-
Årg.:
2006
Km.:
45169
Engangsydelse:
160000

GRANTURISMO LEASING

vælg selv din bil i tyskland

Kontakt os i dag og hør mere om import og leasing af biler fra Tyskland.

Hvad er fordelene ved erhvervsleasing?

Typisk er erhvervsleasing meget populært, fordi det giver ejere og medarbejdere mulighed for at køre i nyere firmabiler uden at skulle investere store beløb i køb af bilen. Det kan også være en god måde at have kontrol over virksomhedens kørsel og transportudgifter.

Når du erhvervsleaser en firmabil gennem GranTurismo Cars, får du altid fuld gennemsigtighed samt adgang til et bredt udvalg af premium- og luksusbiler – blandt andet Audi, Mercedes, Porsche m.m.

Læs mere om erhvervsleasing og flexleasing til erhverv herunder.

Erhvervsleasing eller privatleasing?

Når du skal vælge, om du skal lease en bil privat eller til erhverv, bør du altid overveje hvordan dit kørselsbehov er og hvad bilen primært skal anvendes til.

Er bilen udelukkende til erhvervsmæssig kørsel?
Kommer du aldrig til at køre i firmabilen privat, så skal du vælge erhvervsleasing og altid lade bilen stå på firmaadressen.

Skal du bruge bilen privat og har du et stort privat kørselsbehov?
Så skal du vælge erhvervsleasing og lade dig beskatte af fri bil. Dermed betaler firmaet for din dyre privatkørsel og omkostningerne til dette er typisk langt større end beskatningen.

Læs mere om beskatning af fri bil herunder ↓

Kører du blandet erhverv og privat?
Dette afhænger af om du får kørepenge og kørselsfradrag samt hvor dyr bilen er. I dette scenarie er et alternativt er også splitleasing, hvor omkostningerne bliver procentuelt opdelt til privat og erhverv.

Læs mere om Splitleasing.

Beskatning af fri bil

En ‘fri bil’ er en firmabil, som den ansatte har mulighed for at benytte privat. Det kan være en fordelagtig ordning for ansatte eller firmaejere, som i princippet får “foræret” en bil til brug i privaten inkl. alle omkostninger betalt.

Fri firmabil anses som et personalegode hos SKAT og derfor bliver man beskattet af bilens værdi. Beskatningen af fri beregnes ud fra bilens alder, og dette er meget vigtigt, når du skal vælge ny firmabil.

Der kan derfor være enormt mange penge at spare, ved at vælge lettere brugt firmabil med et lavt kilometertal.

Hvordan beregnes beskatning af fri bil?

Hvis bilen er under tre år gammel, så beregner man skat af fri bil baseret på bilens nypris samt ekstraudstyr. Man kigger derfor på fabrikanternes prislister og der beskattes som om bilen havde kørt 0 km.

Hvis bilen er over tre år gammel, så beregner man beskatning af fri bil ud fra markedsværdien. Dvs. lignende modeller på f.eks. bilbasen.dk.

Lav beskatning med flexleasing

Der kan derfor være enormt mange penge at spare, ved at vælge lettere brugt firmabil med et lavt kilometertal.

Flexleasing bliver oftest benyttet ved leasing af en brugt bil, og det kan derfor være attraktivt at overveje flexleasing frem for operationel leasing af en fabriksny bil, som de fleste forhandlere tilbyder.

Hos GranTurismo Cars er vi eksperter i flexleasing til erhverv og det er én af de mest almindelige leasingformer hos os. Vi ved derfor præcis, hvilke modeller der er attraktive at erhvervslease, og hvor I får mest for pengene.

Kontakt os i dag og få rådgivning omkring valg af firmabil

Fordele ved at flexlease din firmabil

Der er flere fordele ved at flexlease din næste firmabil i stedet for at vælge operationel leasing eller købe bilen kontant.

Flexleasing kan nemlig benyttes til både nye og brugte biler, og fordi at afgiften betales løbende pr. måned, så er flexleasing den mest fleksible leasingform der findes.

Du får følgende fordele ved flexleasing:

Laver kapitalbinding end ved køb

Frem for et at betale 150% i registreringsafgift up-front, betaler du registreringsafgift pr. måned. Afgiften er mellem 0,5% og 2% alt efter bilens alder. Jeres firma skal derfor have færre penge op ad lommen ift. ved normalt køb.

Lav beskatning

Flexleasing kan som sagt benyttes til alle biler, og du kan derfor med fordel vælge en brugt firmabil og få mere for pengene og en lavere beskatning. En tre år gammel BMW med under 50.000 km på tælleren har allerede taget en stor afskrivning og findes til helt andre priser end en fabriksny. Firmabiler som er ældre end tre år bliver desuden beskattet efter markedsprisen, så der kan være en solid besparelse på skatten forbundet med at vælge flexleasing til erhverv.

Ubegrænset kilometertal

Erhvervsleasing er oplagt, hvis man kører mange kilometer. Her er der nemlig ingen begrænsninger på antal kilometer.

Tilpas din leasingaftale efter behov

Flexleasing giver dig også mulighed for at tilpasse din leasingaftale efter dine behov og ønsker. Du kan f.eks. vælge at lease bilen i en kortere eller længere periode, alt efter hvad der passer bedst til din virksomhed. Bl.a. tilbyder vi sæsonleasing, hvis firmaet kun har brug for bilen om sommeren.

Erhvervsleasing af brugt bil

Spar penge og få en lav beskatning. En af de helt store fordele ved flexleasing er, at det kan benyttes på alle typer biler og modeller. Det mest almindelige er derfor at flexlease en brugt firmabil og vi anbefaler altid at kigge efter en bil i Tyskland med henblik på import.

Brugtvognsmarkedet i Tyskland er langt større end i Danmark. Der er lige nu (2023) ca. 50.000 biler til salg på bilbasen.dk, mens du på mobile.de finder omkring 1.200.000 brugte biler.

Det er derfor langt nemmere at finde drømmebilen med præcis det ekstraudstyr, du ønsker, i den rigtige farve, med lavt kilometertal og fuld servicebog. I Danmark skal du ofte skal gå på kompromis med et af dine ønsker.

Et større brugtvognsmarked betyder også mere konkurrence, og det er oftest billigere for os at importerer din nye firmabil hjem til Danmark.

Derudover får du eller jeres medarbejdere som nævnt den lavest mulige beskatning af fri bil, hvis I vælger en bil som er indregistreret for mere end tre år siden. Når en bil er ældre end tre år, beregnes beskatningsgrundlaget ud fra markedsprisen.

Læs mere om leasing af brugt bil her eller import fra tyskland her.

Flexleasing til erhverv
hos GranTurismo Cars

Hos GranTurismo Cars er ambitionen at tilbyde markedets billigste flexleasing og aldrig at gå på kompromis med gennemsigtigheden og risiko.

Ønsker du at flexlease hos os, holder vi dig i hånden hele vejen og sørger altid for at gennemgå alle aspekter af leasingaftalen, sikre en realistisk restværdi og hjælpe dig videre med din bil.

Mange oplever manglende gennemsigtighed om udgifter i leasingbranchen. Vi gør en dyd ud af, at tilbyde markedets mest gennemskuelige flexleasing.

Kontakt os for at høre mere om vores leasingtilbud og få rådgivning til at finde den perfekte bil til dine ønsker og behov. Du kan ligeledes indhente tilbud på drømmebilen her.

GRANTURISMO LEASING

kontakt os i dag

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til sæsonleasing.

Import Skift til os