GRANTURISMO LEASING

Sæsonleasing

Findes der noget bedre end en Porsche 911 cabriolet på en solrig og varm sommerdag, med blå himmel og få skyer, en behagelig temperatur og lyden af vandet langs vejen?

Sommeren er perfekt til cabriolet – hvilke bekymringer kan man dog have sig?

Spar penge med sæsonleasing

Sportsvogne og cabrioleter er fantastiske om sommeren, hvad gør du med bilen om vinteren, når vejen er fuld af regn, blade, sne og salt? Skal den stå i garagen imens regningerne på forsikring og afgifter vælter ind i e-boksen præcis som om kørte du i hver dag hele vinteren?

Der har sæsonleasing svaret og kan spare dig for mange penge!

På denne side kan du læse mere om, hvordan du kan køre i en sæsonbetonet bil og samtidig spare penge med sæsonleasing via GranTurismo Cars.

Kontakt os RING TIL OS

Biler

BMW
730Ld
4.350
,-
Årg.:
2017
Km.:
255000
Engangsydelse:
37800
Audi
A8
3.630
,-
Årg.:
2015
Km.:
107000
Engangsydelse:
45800
Audi
S3
3.940
,-
Årg.:
2017
Km.:
87000
Engangsydelse:
39800
BMW
M240i
3.360
,-
Årg.:
2016
Km.:
90300
Engangsydelse:
39000
Mercedes
SL500
2.790
,-
Årg.:
2004
Km.:
44449
Engangsydelse:
39000
Mercedes
AMG GT 63
14.790
,-
Årg.:
2019
Km.:
70684
Engangsydelse:
141800
Porsche
911 Carrera 4 GTS
9.980
,-
Årg.:
2018
Km.:
70184
Engangsydelse:
154000
Mercedes
E450
6.490
,-
Årg.:
2019
Km.:
62000
Engangsydelse:
56000

GRANTURISMO LEASING

ønsker du en anden bil?

Lad os importere din bil fra Tyskland, kontakt os i dag og hør mere.

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er en type af flexleasing, hvor du selv vælger hvornår på året, at din bil skal have plader på. Eksempelvis vælger mange at sæsonlease en sportsvogn eller cabriolet i 6 måneder henover sommeren.

Rent teknisk betyder sæsonleasing, at den leasede bil kun er indregistreret i de aktive måneder og i de passive måneder fjernes bilens nummerplader igen. Dermed skal du kun betale registreringsafgiften i den aktive periode, hvor du bruger bilen.

Dette er muligt, da sæsonleasing er en undertype af flexleasing, hvor afgiften på bilen betales på månedlig basis. Vi laver i bund og grund en flexleasingaftale til dig, hvor vi dog kun “aktivere” bilen og sætter plader på i et aftalt antal måneder.

Skal jeg betale leasing-ydelser i 6 eller 12 måneder?

Hos GranTurismo Cars fordeler vi normalt leasingydelsen ud over årets 12 måneder uanset hvor mange aktive måneder du vælger. Dette giver en lavere og fast leasingydelse gennem hele året.

Ønsker man at betale alle udgifterne koncentreret i 6 månederne og derefter meget lave udgifter i 6 måneder, så er dette selvfølgelig også en mulighed. Dette vil give langt højere pris i de aktive måneder men en langt lavere pris i de passive måneder.

Det er både muligt at sæsonlease som privatleasing og erhvervsleasing.

Hvad er fordelene ved sæsonleasing?

Perfekt til sportsvogne og cabrioleter: Sæsonleasing er først og fremmest fordelagtigt, hvis du vil have en sæsonbetonet bil, f.eks. en Porsche, Ferrari, Aston Martin eller dyrere Mercedes, BMW og Audi modeller. Disse modeller er normalvis ikke ude at køre om vinteren pga. regn, sne og salt, så der kan man spare udgifterne til afgifter og forsikring.

Du vælger selv antal aktive måneder: Sæsonleasing er en fleksibel leasingtype – du vælger selv de aktive måneder. Fire, fem eller seks måneder i en cabriolet? Du bestemmer.

Lav kapitalbinding: Sæsonleasing er en form for flexleasing. Med flexleasing betaler du registreringsafgift løbende frem for at betale den fulde afgift ved anskaffelsestidspunktet. Dermed er kapitalbindingen lavere ift. køb af bil. Læs mere om flexleasing med Gran Turismo Cars her.

Gennemskuelig aftaler: Vælger du at sæsonlease via Gran Turismo Cars laver vi altid en gennemskuelig leasingaftale og oplyser dig om alle omkostninger og betingelser før indgåelse af aftalen.

Sæsonleasing – en type af flexleasing

Sæsonleasing er en type af flexleasing, og betingelserne for flexleasing og sæsonleasing er derfor de samme. Dette betyder, at der gælder de samme vilkår for f.eks. bilens anskaffelsespris, nedskrivninger og restværdi.

Det er derfor vigtigt, at du altid gennemlæser din leasingaftale grundigt før du skriver under. Vi anbefaler at læse vores guide til flexleasing, før du overvejer sæsonleasing.

Vores leasingkonsulenter sidder desuden klar ved telefonen alle hverdage, og du er altid velkommen til at kontakte os vedr. spørgsmål om flexleasing, sæsonleasing eller hvis du ønsker en uforpligtende gennemgang af din leasingaftale.

Leasing af cabriolet i sommermånederne

En cabriolet er en oplagt bil til sæsonleasing, og er også det typiske valg blandt vores mange kunder. Her vil man typisk have bilen aktiv i 6 måneder, eksempelvis fra april til september.

De resterende måneder er såkaldte passive måneder, og der tages pladerne af bilen og den afmeldes hos SKAT. Dermed sparer du penge på afgifter samt forsikring og kan trygt opbevarer bilen indendørs.

Vi tilbyder sæsonleasing på et stort udvalg af cabrioleter, så du kan finde den helt perfekte bil til din sommer. Uanset om du foretrækker en Porsche 911, en klassisk Ferrari eller en BMW Z4 , så kan vi helt sikkert finde en bil, der passer til dine ønsker og behov.

Sæsonleasing af egen bil – vi køber din bil og leaser den tilbage til dig

Har du en bil stående uden plader, som du ønsker at køre i til sommer?

Hos GranTurismo Cars tilbyder vi sæsonleasing af din egen bil. Dette vil sige, at vi køber bilen af dig og flexleaser den tilbage til dig i de ønskede måneder.

Du slipper altså for at skulle gennemgå den besværlige proces med at indregistrere, ændre forsikring m.m. hver eneste sæson. I stedet tager vi os af det hele, og du skal blot give besked, når du ønsker plader på bilen.

Tag kontakt til os, hvis du ønsker hjælp til sæsonleasing af din egen bil.

Sæsonleasing hos Gran Turismo Cars

Hos GranTurismo Cars tilbyder vi sæsonleasing på et bredt udvalg af luksusbiler og sportsbiler, herunder Porsche, Mercedes og Ferrari. Har vi ikke lige dén model du søger, så tilbyder vi hurtig import fra udlandet.

Vores leasingkonsulenter er nogle af branchens mest erfarne eksperter og kan hjælpe med at rådgive omkring både valg af bil, udstyr samt selvfølgelig at vælge den helt rigtige leasingaftale.

Er man ny som leasingtager, kan der nemlig være en del at finde hoved og hale i når du flexleaser, og hos GranTurismo Cars brænder vi for at rådgive om leasing og biler.

Tag kontakt til os i dag for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din situation, behov og ønsker.

GRANTURISMO LEASING

SPØRGSMÅL TIL sæsonLEASING?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til sæsonleasing.

Import Skift til os