BLACK FRIDAY: Spar 25.000 og bliv slemt skuffet!

Det er den tid på året. Nettet boomer med fantastiske tilbud, hvor alle brancher byder ind med deres take på det amerikanske fænomen, Black Friday. Selv leasingbranchen er hoppet med på bølgen, hvor der lokkes med store ”besparelser” på udbetalingen. Men pas nu på, at du ikke lader dig forblinde af ét stort marketingstunt, for der er højest sandsynlig ingenting at spare. Tværtimod fristes man til at sige, at du i bedste fald får lov at betale den rigtige pris denne ene dag, mens du årets resterende 364 dage betaler overpris.

Du skal ikke forvente, at Granturismo kommer på banen med skarpe Black Friday tilbud. Vi er nemlig af den holdning, at alle vores kunder skal have det rigtige tilbud første gang. Det betyder også, at der ikke er noget af forhandle om. Uagtet om det hedder Black Friday eller bare fredag. Alt andet lige svarer det modsatte jo lidt til at fortælle dig, at du fik et for dyrt tilbud til at starte med, men siden du kunne gennemskue det, får du et nyt. Den tankegang er desværre mere reglen end undtagelsen i flexleasingbranchen, hvilket er ærgerligt. Der er nemlig alt for mange, som uvidende underskriver aftaler til overpris.


DET SKER DER, NÅR DER STÅR, AT DU KAN SPARE KR. 25.000 PÅ UDBETALINGEN

 Vi ærgres, når vi ser et ”kampagnetilbud”, hvor du kan ”spare” eksempelvis kr. 25.000 på udbetalingen. For hvad er det nu egentlig lige, at udbetalingen dækker over? Nå’ ja, det er jo primært bilens afskrivning (værditab for leasingperioden). Så reelt er du ved at underskrive en tikkende bombe, da din bil ikke afskrives korrekt. Den regning får du i stedet lov at betale ved leasingaftalens udløb, hvilket absolut ikke er meningen. Hvis tilbuddet skal holde vand, skal din besparelse kunne aflæses direkte på restværdien. Det er dog højest utænkeligt, at leasingselskabet har lyst til at sælge dig bilen langt under markedsværdi. Så i sidste ende er tilbuddet enten et udtryk for, at leasingselskabet er gået på kompromis med deres alt for høje fortjeneste eller blot har sminket liget. Uanset hvad ender du som den store taber, da du er ved at ryge i kløerne på et utroværdigt selskab.

For din egen skyld skal du altså tage de kritiske briller på, hvis du har i sinde at shoppe bil i dag. Der er “no such thing as a free lunch”, så selvom det syner billigt, kan du være helt sikker på, at ingen leasingselskaber arbejder gratis. Hold derfor hovedet koldt og kig på aftalen som helhed. Udbetalingen og den månedlige ydelse fortæller kun den halve sandhed.

God shoppelyst! 🙂

Import Skift til os