VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

Bliv klar til efteråret med tre attraktive SUV modeller på flexleasing

Sommersæsonen har været intet mindre end fantastisk i år, så sommerbilerne har haft rig mulighed for at få masser af kilometer på klokken. Om lidt truer vintersæsonen, men du behøver ikke blive deprimeret over tanken om at skulle køre sommerbilen i garagen. Med flexleasing er der nemlig mulighed for at lave en sommer- / vinterbils kombi, så du er bedre rustet til at køre vinteren i møde med stil.

Vi har kigget nærmere på tre attraktive SUV-modeller, som uden tvivl er fløjtendes ligeglade med frost, sne og salt, men derimod giver dig et kæmpe smil på læben, hver gang du drejer nøglen. Fælles for alle modellerne er, at de har alle har rundet 3 års alderen, hvorfor de for alvor er blevet økonomisk attraktive på flexleasing.

Volvo XC90 D5 225 Inscription

XC90eren er ubetinget ét af de største flexleasing-hits i øjeblikket. Med god grund. SUV’en er én af de absolut smukkeste og mest luksuriøse SUV-modeller på markedet i øjeblikket.

Vi skruer tiden tilbage til 2014. Volvo præsenterer deres nye udgave af XC90’eren efter mere end 3 års udvikling og en investering på omkring 11 milliarder dollars. Lanceringen markerer Volvos fremtidige designretning, som er alt andet end kedelig og konservativ. Det nye aggressive og moderne look taler for sig selv, men køreegenskaberne og teknikken følger trop.

Interiøret i XC90eren er uden tvivl noget af det mest luksuriøse, som Volvo hidtil har præsteret. Håndlavede detaljer i træ, panoramatag, Bowers & Wilkins lydsystem og en tabletlignende kontrolkonsol er er blot nogle af de ting, som gemmer sig bag det smukke design. På touchscreenen er det muligt at konfigurere alle bilens indstillinger, præcis som det passer dig. Du kan altså skræddersy køreoplevelsen efter dine behov og ønsker.

Nypris inkl. moms på fuld afgift: kr. 1.175.363

Flexleasing 12 måneder erhverv (privat tilbydes også):
Månedlig ydelse: 4.569 ex. moms
Afskrivning: 40.000 ex. moms

Se ét af vores leasingeksempler på en Volvo XC90 her!

 

BMW X5 xDrive50i 

Siden BMW tilbage i 1999 introducerede X5’eren som deres første SUV, har den været en populær vogn. I 2014 fik modellen endnu en opgradering, hvor både design og performance blev taget til et nyt niveau.

Med en nypris på den anden side af halvanden million kroner på fuld afgift, er der ingen tvivl om, at vi her har fingrene i en luksus SUV. Modsat mange andre SUV’er performer den dog på et exceptionelt højt niveau, hvor den med sin 450 hestes V8’er klarer 0-100 på 5 sekunder. Af samme grund omtaler BMW selv X5’eren som en SAV (Sports Activity Vehicle), da den er alt andet end kedelig.

Der findes et stort udvalg af X5’ere på det tyske marked, så du burde ikke få problemer med at finde præcis den kombination, du drømmer om.

Nypris inkl. moms på fuld afgift:
kr. 1.594.999

Flexleasing 12 måneder erhverv (privat tilbydes også):
Månedlig ydelse: 4.315 ex. moms
Afskrivning: 70.000 ex. moms

Se vores leasingeksempel på en BMW X5 xDrive50i her!

 

 

 

Audi Q7 TFSI 333 Quattro

Tredje generation af Audis’ SUV flagskib så dagens lys i slutningen af 2014. Et nyt lækkert design og en kabine fyldt med knapper gør det svært ikke at blive begejstret. Udvendigt er der blevet plads til nye forlygter, en massiv sekskantet grill, redesignede baglygter og skarpere linjer.

Indvendigt holder den tyske bilgigant stilen med eksklusivt interiør, redesignet dashboard, nye sæder samt den nyeste generation af Audi MMI infotainment. Skulle man være i tvivl om kørekomforten, illustreres den meget godt af muligheden for at få massage mens man kører. Hvem kunne ikke bruge det, når man sidder fast i morgentrafikken på vej til kontoret?

Nypris inkl. moms på fuld afgift:
kr. 1.283.367

Flexleasing 12 måneder erhverv (privat tilbydes også):
Månedlig ydelse: 5.766 ex. moms
Afskrivning: 116.000 ex. moms

Se vores leasingeksempel på en Audi Q7 her!

 

DERFOR ER BILERNES ALDER INTERESSANT

Undres du over, hvorfor vi fremhæver bilernes alder, findes der en ganske naturlig forklaring: Når du flexleaser, kategoriseres registreringsafgiften nemlig på baggrund af bilens alder (1. indregistrering). Efter 36 måneder opnår du den størst mulige økonomiske gevinst, da beregningsfaktoren for afgiften falder til det lavest mulige niveau. Det bliver altså væsentlig billigere for dig at blive godt kørende med tiden. Se hvordan afgiftsberegningen kategoriseres herunder:

0 – 3 måneder                    2%
4 – 36 måneder                  1%
Over 36 måneder               0,5%

Er du blevet fristet af tanken om en lækker vinterbil (eller hverdagsbil for den sags skyld), skal du være mere end velkommen til at ringe til os på +45 42 458 488. Vi hjælper gerne med at besvare alle dine spørgsmål og finde den bedst mulige løsning for dig og din situation.

God biljagt!

Import Skift til os