VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

Granturismo Cars styrker ledelsen med stort branchenavn!

PRESSEMEDDELELSE


Anders Metz Kristensen er ny mand i bestyrelsen hos GranTurismo Cars A/S

GranTurismo Cars fortsætter oprustningen med tilføjelsen af endnu et etableret branchenavn. Den nuværende Copenhagen Trackers direktør, Anders Metz Kristensen, træder ind i bestyrelsen, hvor han bliver genforenet med tidligere partner, Thomas Olkjær.

Anders Metz Kristensen er tidligere medstifter og idémand bag Nellemann Leasing, som for alvor satte flexleasing på kortet i Danmark. Nu er den passionerede bilentusiast tilbage i branchen, hvor han får en rolle i bestyrelsen hos GranTurismo Cars.

 

Om det nye bestyrelsesmedlem udtaler bestyrelsesformand, Christian Walter Øyrabø:

”Anders er en stor kapacitet. Han har om nogen sat sit præg på leasingbranchen i sit virke som idémand bag Nellemann Leasing. Vi er overbeviste om, at han med sin viden og forretningsforståelse kan være med til at forene vores ønske om et transparent leasingmarked med en endnu sundere forretning. Vi har fra start haft et mål om at samle det stærkeste team i leasingbranchen, hvilket jeg føler, vi har på nuværende tidspunkt. Tilgangen af Anders er prikken over i’et, så vi glæder os til samarbejdet.”

 

Det nye bestyrelsesmedlem er imponeret af den rejse GranTurismo Cars har været på:

”Det er et spændende projekt, som jeg har fulgt fra sidelinjen. Jeg er imponeret af ejerstrukturen i GranTurismo, som drives af passionerede og kompetente kræfter. Leasingbranchen er på mange punkter en broget branche, som for kunderne kan være svær at navigere i. Med GranTurismo’s team og koncept bør de være blandt de største spillere i markedet – retfærdiggjort af at pris og rente er på et uhørt lavt niveau. De har formået at lykkes med et transparent koncept uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Det kan kun lade sig gøre ved at være godt organiseret.”

 

Om sin rolle udtaler, Anders Metz Kristensen:

”Mit fokus er på forretningsudvikling og strategi. Vi skal have alle husets kompetencer ned på gulvet, så GranTurismo Cars kan fortsætte udviklingen og på sigt indfri ambitionen om at blive Danmarks største leasingselskab. Konkurrencesituationen på leasingmarkedet er hård, men organisationen har alle forudsætninger for at lykkedes. Jeg ser frem til at påbegynde arbejdet med resten af bestyrelsen og husets øvrige medarbejdere.”

 

Kontakt Nicklas Sørensen på [email protected] eller +45 2627 6335 for yderligere information.

Import Skift til os