GranTurismo Cars får ny direktør

PRESSEMEDDELELSE

Thomas Olkjær tiltræder 6. august som ny direktør i GranTurismo Cars A/S.

Det er et velkendt navn fra leasingbranchen, som skal lede og udvikle GranTurismo Cars’ forretninger fremadrettet. Thomas Olkjær har de seneste 10 år været med til at sætte standarden for leasing, og kommer fra en tidligere stilling som stifter og medejer af Nellemann Leasing.

 

Bestyrelsesformand Christian Walther Øyrabø, udtaler:

Granturismo har været på en imponerende rejse, siden vi tilbage i marts 2017 stiftede virksomheden. På godt et år har vi etableret os som et af Danmarks største leasingselskaber målt på indregistreringer af superbiler og sendt hundredevis af glade kunder ud på hidtil uset billige leasingaftaler. Indtil nu har de fire stiftere påtaget sig et stort operativt ansvar i dagligdagen, men nu er vi nået til et punkt, hvor vi er klar til at tage forretningen til næste niveau. Derfor har vi brug for en dedikeret ressource i form af en administrerende direktør, som kan lede, udvikle og performe fra dag ét. Det er vi sikre på, at Thomas kan. Han kommer med de helt rette faglige og ledelsesmæssige kompetencer til at forsætte den flotte vækst.

Vi er stolte af, at vi endnu engang har formået at tiltrække én af branchens skarpeste eksperter, og glæder os til at byde Thomas velkommen

 

Den kommende direktør glæder sig til at blive en del af Granturismo Cars:

Granturismo Cars har med deres åbne og gennemskuelige koncept formået at ryste leasingbranchen. De er vel uden at træde nogen over tæerne ét af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber i øjeblikket, så det glæder jeg mig selvfølgelig til at blive en del af. Jeg er overbevist om, at jeg kan være med til at understøtte den positive udvikling og hjælpe GranTurismo Cars med at indfri ambitionen om at blive Danmarks største leasingselskab.

 

Thomas Olkjær kan allerede nu fanges på [email protected] eller +45 2629 5973.

Import Skift til os