GT Cars

GRANTURISMO CARS

PREMIUM CAR SPECIALISTER

Drømmer du om en luksus- eller superbil, er du kommet til det rette sted. Vi har mere end 20 års erfaring med køb & salg af premium cars i ind- og udland. Alle vores kunder er unikke og har forskellige bil-drømme. Hvad enten du drømmer om en Ferrari, en Audi eller noget helt tredje står vi klar til at hjælpe dig. Hos os er dine behov og ønsker i centrum – vi finder præcis den bil, du drømmer om!

FLEXLEASING KORT FORTALT

ET VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

GranTurismo Cars er en selvstændig del af GranTurismo brandet, hvor al handel med biler foregår. Langt størstedelen af de biler vi handler, fortsætter efterfølgende på en flexleasingaftale hos GranTurismo Leasing. Samarbejdet giver dig en række fordele, da vi er involveret i hele processen. Vi kan derfor skræddersy en plan for din bil, som matcher dine behov – fra indkøb til salg. Din sikkerhed og tryghed er essentiel for os!

MERE END ET LEASINGSELSKAB

GranTurismos eksistens bygger på vores enorme passion for biler. Vi har et mål om at være din foretrukne ekspert på området – uanset om du vil lease eller købe. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du mangler rådgivning til dit næste bileventyr. Det kunne eksempelvis være, at du overvejede at importere din næste bil fra udlandet. Vi har stor erfaring og et stærkt netværk på området, så du undgår ubehagelige overraskelser.

VI SØRGER FOR DET HELE!

Når vi sammen har fået afdækket dine behov og ønsker til drømmebilen, sørger GranTurismo Cars for det hele. Måske står drømmebilen allerede på vores lager og er leveringsklar. Er det ikke tilfældet aktiverer vi vores store netværk i ind- og udland, ligesom vi kigger på mulighederne blandt vores kundebiler. Uanset hvor bilen befinder sig, kan du være sikker på, at du ikke skal gøre andet end at vente på bilen lander i din indkørsel.

Som kunde hos GranTurismo Cars tilbyder vi et fordelagtigt garantiprogram, så du kan være helt tryg ved din nye bil. Læs mere om vores forsikringer her.

EN RELATION FOR LIVET

VI ER MED DIG HELE VEJEN!

Vores relation stopper ikke, så snart du er kørende i din nye drømmebil; vi er med dig hele vejen. Lige så nemt som vi kan finde din nye bil, lige så nemt kan vi hjælpe dig med at finde en ny glad ejer til din gamle bil. Når det er tid til at skifte bil, indleder vi aktivt arbejdet med at finde den nye ejer, så du ikke står med to biler. Indtil den tid kommer, håber vi at se dig til de mange GranTurismo Club arrangementer, som du naturligvis er inviteret til!

Import Skift til os