granturismo club

IDEEN BAG GRANTURISMO CLUB


						

GranTurismo Club er funderet i tanken om skabe en eksklusiv samling af passionerede bilentusiaster. Modsat mange andre klubber er GranTurismo Club ikke mærkespecifik. Vi samles derimod på baggrund af vores fælles passion for biler med henblik på at udvikle nye relationer gennem unikke oplevelser. GranTurismo Club er med andre ord din billet til Danmarks sjoveste netværk!

Som kunde hos GranTurismo Leasing & GranTurismo Cars opnår du automatisk medlemskab i vores eksklusive club. Ønsker du derimod medlemskab som ikke-kunde, kan det erhverves for kr. 3.995,- DKK ex. moms om året.

SE EVENTKALENDER

EVENTS

Vi arrangerer årligt to store events i udlandet, som du ikke vil gå glip af; The Grand Tour & Ice Race i Sverige. Det er tilbagevendende begivenheder, som du allerede nu kan skrive i kalenderen!

The Grand Tour er en fire dages tur med stop i 3 europæiske storbyer. På turen får du rig mulighed for at teste din bils ydeevne på nogle af Europas fedeste racetracks, ligesom der er masser af tid til at hygge sig og udvikle nye relationer. Det er uden tvivl en oplevelse, som du ikke vil gå glip af!

Hvert forår arrangerer vi Ice Race i Sverige. Over to dage får du rig mulighed for at køre sidelæns race på Sveriges fedeste Ice track, mens du lærer at håndtere hidsige quattro-modeller på det isglatte underlag. Under hele eventen er der professionelle instruktører tilknyttet, så du løbende kan få vejledning til at optimere din teknik.

GranTurismo sørger for alt. Turen inkluderer overnatning på lækkert spa-hotel, fuld forplejning og fly til Sverige. Se en lille teaser for Ice Race her.

 

 

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Foruden ovennævnte events arrangerer vi løbende forskelligartede arrangementer med udgangspunkt i medlemmernes ønsker og interesser. Det kan være alt fra ugentlige køreture til vinsmagning, trackdays, messebesøg & foredrag – det er med andre ord kun fantasien, som sætter grænser.

Udfyld kontaktformularen herunder, hvis du vil med til næste GranTurismo Club event!